Nabeschouwing Schalke 04 - Freiburg (0-2) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Schalke 04 het zondag 30 oktober 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Freiburg (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Schalke 04 en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 0-2 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door V. Grifo, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 61e minuut voor dat SC Freiburg via V. Grifo op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Freiburg.

LIVE Schalke 04 - Freiburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Polter Schalke 04
34' Wissel Schalke 04 Wissel K. Calhanoglu voor T. Ouwejan Schalke 04
41' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor M. Ginter SC Freiburg
46' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt V. Grifo met assist van M. Eggestein SC Freiburg 0-1
56' Wissel Schalke 04 Wissel T. Mohr voor K. Karaman Schalke 04
56' Wissel Schalke 04 Wissel S. Terodde voor S. Polter Schalke 04
61' Penalty SC Freiburg Penalty V. Grifo SC Freiburg 0-2
69' Wissel SC Freiburg Wissel L. Holer voor M. Gregoritsch SC Freiburg
69' Wissel SC Freiburg Wissel D. Kyereh voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
73' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor T. Krauss Schalke 04
76' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor V. Grifo SC Freiburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor R. Doan SC Freiburg
81' Wissel Schalke 04 Wissel D. Latza voor T. Krauss Schalke 04
85' Wissel SC Freiburg Wissel K. Sildillia voor L. Kubler SC Freiburg
88' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor C. Gunter SC Freiburg
90' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor M. Yoshida Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Freiburg
Opstellingen Schalke 04 - Freiburg
De opstellingen van Schalke 04 en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.