Nabeschouwing Union Berlin - Hertha BSC (3-1) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Union Berlin het zaterdag 6 augustus 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion An der Alten Försterei in Berlin.

Via de Union Berlin - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Hertha BSC (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Union Berlin en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 3-1 overwinning voor Union Berlin. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Siebatcheu, waarmee FC Union Berlin met 1-0 de leiding nam. FC Union Berlin vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Becker op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van FC Union Berlin, waarmee R. Knoche zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed D. Lukebakio iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hertha BSC werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Hertha BSC echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Union Berlin.

LIVE Union Berlin - Hertha BSC 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt J. Siebatcheu met assist van S. Becker FC Union Berlin 1-0
35' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor R. Knoche FC Union Berlin
50' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt S. Becker met assist van J. Haberer FC Union Berlin 2-0
52' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor F. Uremovic Hertha BSC
54' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt R. Knoche met assist van C. Trimmel FC Union Berlin 3-0
56' Wissel Hertha BSC Wissel W. Kanga voor D. Selke Hertha BSC
56' Wissel Hertha BSC Wissel S. Jovetic voor M. Maolida Hertha BSC
56' Wissel Hertha BSC Wissel C. Ejuke voor K. Boateng Hertha BSC
64' Wissel FC Union Berlin Wissel N. Giesselmann voor J. Ryerson FC Union Berlin
70' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Schafer voor J. Haberer FC Union Berlin
71' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Leweling voor S. Becker FC Union Berlin
77' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor I. Sunjic Hertha BSC
78' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor J. Siebatcheu FC Union Berlin
78' Wissel FC Union Berlin Wissel M. Pantovic voor G. Haraguchi FC Union Berlin
80' Wissel Hertha BSC Wissel V. Darida voor I. Sunjic Hertha BSC
85' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt D. Lukebakio met assist van S. Jovetic Hertha BSC 3-1
87' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Lukebakio Hertha BSC
93' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor J. Leweling FC Union Berlin
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Hertha BSC
Opstellingen Union Berlin - Hertha BSC
De opstellingen van Union Berlin en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Berlin gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.