Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach (5-1) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Werder Bremen het zaterdag 1 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach.

Via de Werder Bremen - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach (5-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck geëindigd in een 5-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Werder Bremen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van N. Fullkrug. Werder Bremen vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ducksch op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 13e minuut volgde een derde treffer van Werder Bremen, waarmee N. Fullkrug zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 37 minuten was het R. Bensebaini die de bal in eigen doel werkte, waardoor Werder Bremen op 4-0 kwam te staan. Na 63 minuten wist Borussia Mönchengladbach eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van M. Thuram bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 73e minuut en kwam op naam te staan van Werder Bremen speler M. Weiser, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matthias Jöllenbeck en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Werder Bremen.

LIVE Werder Bremen - Borussia M'gladbach 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Fullkrug met assist van R. Schmid Werder Bremen 1-0
8' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Ducksch Werder Bremen 2-0
13' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Fullkrug met assist van M. Ducksch Werder Bremen 3-0
37' Eigen doelpunt Werder Bremen Eigen doelpunt R. Bensebaini Werder Bremen 4-0
39' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
63' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Thuram met assist van L. Stindl Borussia Mönchengladbach 4-1
72' Wissel Werder Bremen Wissel O. Burke voor M. Ducksch Werder Bremen
72' Wissel Werder Bremen Wissel J. Stage voor R. Schmid Werder Bremen
73' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Weiser met assist van N. Fullkrug Werder Bremen 5-1
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel S. Lainer voor J. Scally Borussia Mönchengladbach
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
77' Wissel Werder Bremen Wissel L. Bittencourt voor C. Gross Werder Bremen
77' Wissel Werder Bremen Wissel N. Rapp voor I. Gruev Werder Bremen
83' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel N. Ngoumou voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
85' Wissel Werder Bremen Wissel N. Schmidt voor M. Friedl Werder Bremen
88' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Netz voor R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach
88' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel R. Reitz voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Borussia M'gladbach
Opstellingen Werder Bremen - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Werder Bremen en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.