Nabeschouwing Wolfsburg - Borussia M'gladbach (2-2) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Wolfsburg het zaterdag 15 oktober 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Borussia M'gladbach (2-2)

De Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Wolfsburg en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Thuram, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. VfL Wolfsburg kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Gerhardt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette M. Thuram zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Borussia Mönchengladbach de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Marmoush de 2-2 maakte voor VfL Wolfsburg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Wolfsburg - Borussia M'gladbach 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Thuram met assist van A. Plea Borussia Mönchengladbach 0-1
43' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Y. Gerhardt met assist van Paulo Otavio VfL Wolfsburg 1-1
47' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor J. Weigl Borussia Mönchengladbach
48' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Thuram Borussia Mönchengladbach 1-2
59' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Nmecha voor M. Svanberg VfL Wolfsburg
59' Wissel VfL Wolfsburg Wissel O. Marmoush voor L. Nmecha VfL Wolfsburg
65' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor P. Wimmer VfL Wolfsburg
69' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt O. Marmoush met assist van Paulo Otavio VfL Wolfsburg 2-2
73' Wissel VfL Wolfsburg Wissel K. Paredes voor P. Wimmer VfL Wolfsburg
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel N. Ngoumou voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
81' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Paulo Otavio VfL Wolfsburg
84' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
84' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
86' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
89' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
89' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Guilavogui voor M. Lacroix VfL Wolfsburg
89' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Wind voor J. Kaminski VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Borussia M'gladbach
Opstellingen Wolfsburg - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Wolfsburg en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.