Nabeschouwing Augsburg - Freiburg (2-1) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 19:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Augsburg het zondag 25 februari 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Freiburg (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 2-1 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. Vincenzo Grifo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SC Freiburg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. FC Augsburg kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Felix Uduokhai, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette Arne Engels zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Augsburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bastian Dankert, waardoor Augsburg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Augsburg - Freiburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Penalty SC Freiburg Penalty Vincenzo Grifo SC Freiburg 0-1
23' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Rubén Vargas FC Augsburg
37' Wissel SC Freiburg Wissel Matthias Ginter voor Lukas Kübler SC Freiburg
56' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Engels voor Fredrik Jensen FC Augsburg
56' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Maier voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
66' Wissel SC Freiburg Wissel Jordy Makengo voor Christian Günter SC Freiburg
66' Wissel SC Freiburg Wissel Roland Sallai  voor Michael Gregoritsch SC Freiburg
72' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Felix Uduokhai FC Augsburg 1-1
76' Wissel SC Freiburg Wissel Kiliann Sildillia voor Merlin Röhl SC Freiburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel Noah Weißhaupt voor Vincenzo Grifo SC Freiburg
79' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Maximilian Bauer FC Augsburg
79' Wissel FC Augsburg Wissel Dion Drena Beljo voor Phillip Tietz FC Augsburg
79' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Nicolas Höfler SC Freiburg
81' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Arne Engels met assist van Ermedin Demirovic FC Augsburg 2-1
84' Wissel FC Augsburg Wissel Niklas Dorsch voor Rubén Vargas FC Augsburg
89' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Iago FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Freiburg
Opstellingen Augsburg - Freiburg
De opstellingen van Augsburg en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.