Nabeschouwing Augsburg - Werder Bremen (0-3) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Augsburg het zaterdag 27 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Werder Bremen (0-3)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 0-3 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Romano Schmid, waarmee Werder Bremen met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 61e minuut voor dat Werder Bremen via Marvin Ducksch op 0-2 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Olivier Deman van Werder Bremen die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Welz, waardoor Werder Bremen dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Augsburg - Werder Bremen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Marco Friedl   Werder Bremen
46' Wissel FC Augsburg Wissel Patric Pfeiffer voor Arne Engels FC Augsburg
52' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Romano Schmid met assist van Marvin Ducksch Werder Bremen 0-1
61' Wissel FC Augsburg Wissel Pep Biel voor Rubén Vargas FC Augsburg
61' Wissel FC Augsburg Wissel Sven Michel voor Phillip Tietz FC Augsburg
61' Penalty Werder Bremen Penalty Marvin Ducksch Werder Bremen 0-2
63' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Nick Woltemade Werder Bremen
64' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Kristijan Jakic FC Augsburg
72' Wissel FC Augsburg Wissel Dion Beljo voor Arne Maier FC Augsburg
72' Wissel FC Augsburg Wissel Niklas Dorsch voor Kristijan Jakic FC Augsburg
80' Wissel Werder Bremen Wissel Christian Groß voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
80' Wissel Werder Bremen Wissel Dawid Kownacki  voor Marvin Ducksch Werder Bremen
88' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Nick Woltemade Werder Bremen
90' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Olivier Deman met assist van Mitchell Weiser  Werder Bremen 0-3
91' Wissel Werder Bremen Wissel Niklas Stark  voor Senne Lynen  Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Werder Bremen
Opstellingen Augsburg - Werder Bremen
De opstellingen van Augsburg en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.