Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Bayern München (3-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 10 februari 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Bayern München (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Josip Stanisic, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alejandro Grimaldo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Jeremie Frimpong van Bayer 04 Leverkusen die de 3-0 wist te maken in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Zwayer, waardoor Bayer Leverkusen dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayer Leverkusen - Bayern München 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Josip Stanisic met assist van Robert Andrich Bayer 04 Leverkusen 1-0
36' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Sacha Boey FC Bayern München
50' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Alejandro Grimaldo met assist van Nathan Tella Bayer 04 Leverkusen 2-0
60' Wissel FC Bayern München Wissel Joshua Kimmich voor Dayot Upamecano FC Bayern München
60' Wissel FC Bayern München Wissel Thomas Müller voor Aleksandar Pavlović FC Bayern München
62' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Leon Goretzka FC Bayern München
64' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Edmond Tapsoba  Bayer 04 Leverkusen
65' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jeremie Frimpong voor Nathan Tella Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel FC Bayern München Wissel Mathys Tel voor Leon Goretzka FC Bayern München
77' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel FC Bayern München Wissel Eric Maxim Choupo-Moting voor Jamal Musiala FC Bayern München
81' Wissel FC Bayern München Wissel Raphaël Guerreiro voor Sacha Boey FC Bayern München
82' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jonas Hofmann voor Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
83' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Lukas Hradecky  Bayer 04 Leverkusen
90' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Adam Hlozek voor Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen
90' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Gustavo Puerta voor Alejandro Grimaldo Bayer 04 Leverkusen
95' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Jeremie Frimpong met assist van Edmond Tapsoba  Bayer 04 Leverkusen 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Bayern München
Opstellingen Bayer Leverkusen - Bayern München
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
2 Dayotchanculle Upamecano V
3 Min-Jae Kim V