Nabeschouwing Bayern München - Heidenheim (4-2) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bayern München het zaterdag 11 november 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Heidenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Heidenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Heidenheim (4-2)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Heidenheim is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 4-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Harry Kane, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Harry Kane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Heidenheim de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Tim Kleindienst.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Jan-Niklas Beste de 2-2 maakte voor Heidenheim. FC Bayern München leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 72 minuten op voorsprong na een goal van Raphaël Guerreiro: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van FC Bayern München speler Eric Maxim Choupo-Moting, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harm Osmers en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Bayern München - Heidenheim 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Heidenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Noussair Mazraoui FC Bayern München
14' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane met assist van Leroy Sané FC Bayern München 1-0
44' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane met assist van Leroy Sané FC Bayern München 2-0
61' Wissel Heidenheim Wissel Adrian Beck voor Norman Theuerkauf Heidenheim
61' Wissel FC Bayern München Wissel Eric Maxim Choupo-Moting voor Serge Gnabry FC Bayern München
61' Wissel FC Bayern München Wissel Raphaël Guerreiro voor Dayot Upamecano FC Bayern München
61' Wissel Heidenheim Wissel Kevin Sessa voor Lennard Maloney Heidenheim
61' Wissel FC Bayern München Wissel Mathys Tel voor Thomas Müller FC Bayern München
67' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Tim Kleindienst met assist van Eren Dinkçi Heidenheim 2-1
70' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Jan-Niklas Beste Heidenheim 2-2
72' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Raphaël Guerreiro FC Bayern München 3-2
76' Wissel FC Bayern München Wissel Alphonso Davies voor Aleksandar Pavlović FC Bayern München
83' Wissel Heidenheim Wissel Florian Pick voor Eren Dinkçi Heidenheim
83' Wissel Heidenheim Wissel Stefan Schimmer voor Benedikt Gimber Heidenheim
85' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Eric Maxim Choupo-Moting met assist van Mathys Tel FC Bayern München 4-2
90' Wissel Heidenheim Wissel Denis Thomalla voor Jan-Niklas Beste Heidenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Heidenheim
Opstellingen Bayern München - Heidenheim
De opstellingen van Bayern München en Heidenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Heidenheim zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Thomas Tuchel
Basiselftal Bayern München
1 Manuel Neuer K
20 Bouna Sarr V
40 Noussair Mazraoui V
2 Dayotchanculle Upamecano V
3 Min-Jae Kim V