Nabeschouwing Bayern München - Stuttgart (3-0) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 17 december 2023 - 19:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bayern München het zondag 17 december 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Stuttgart (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Stuttgart is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Harry Kane . FC Bayern München vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Harry Kane  op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee Min-jae Kim zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Stieler, waardoor Bayern München dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayern München - Stuttgart 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane  met assist van Leroy Sané FC Bayern München 1-0
25' VAR: Afgekeurd doelpunt Min-jae Kim Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Min-jae Kim FC Bayern München
31' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Maximilian Mittelstädt VfB Stuttgart
47' VAR: Afgekeurd doelpunt Thomas Müller Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Thomas Müller FC Bayern München
55' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane  met assist van Min-jae Kim FC Bayern München 2-0
59' Wissel VfB Stuttgart Wissel Jamie Leweling voor Enzo Millot VfB Stuttgart
59' Wissel VfB Stuttgart Wissel Anthony Rouault voor Waldemar Anton VfB Stuttgart
59' Wissel VfB Stuttgart Wissel Silas voor Chris Führich VfB Stuttgart
63' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Min-jae Kim met assist van Aleksandar Pavlović FC Bayern München 3-0
69' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Atakan Karazor VfB Stuttgart
77' Wissel VfB Stuttgart Wissel Woo-yeong Jeong voor Deniz Undav VfB Stuttgart
82' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Jamie Leweling VfB Stuttgart
83' Wissel FC Bayern München Wissel Eric Maxim Choupo-Moting voor Thomas Müller FC Bayern München
83' Wissel FC Bayern München Wissel Mathys Tel voor Jamal Musiala FC Bayern München
83' Wissel VfB Stuttgart Wissel Leonidas Stergiou voor Josha Vagnoman VfB Stuttgart
89' Wissel FC Bayern München Wissel Frans Krätzig voor Alphonso Davies FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Stuttgart
Opstellingen Bayern München - Stuttgart
De opstellingen van Bayern München en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.