Nabeschouwing Bochum - Heidenheim (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bochum het zaterdag 13 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Heidenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Heidenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Heidenheim (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Bochum en Heidenheim geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Keven Schlotterbeck zette Heidenheim op een 0-1 voorsprong in de 81e minuut van de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat VfL Bochum 1848 het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk Keven Schlotterbeck die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bochum - Heidenheim 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Heidenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Felix Passlack VfL Bochum 1848
44' VAR: Afgekeurd doelpunt Jan-Niklas Beste  Afgekeurd doelpunt vanwege hands Jan-Niklas Beste  Heidenheim
45' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Bernardo VfL Bochum 1848
52' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Anthony Losilla  VfL Bochum 1848
58' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Matus Bero  VfL Bochum 1848
60' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Tim Kleindienst Heidenheim
64' VAR: Afgekeurd doelpunt Takuma Asano Afgekeurd doelpunt vanwege hands Takuma Asano VfL Bochum 1848
71' Wissel Heidenheim Wissel Marvin Pieringer voor Kevin Sessa Heidenheim
72' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Moritz Broschinski voor Philipp Hofmann VfL Bochum 1848
72' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Lukas Daschner voor Matus Bero  VfL Bochum 1848
81' Eigen doelpunt Heidenheim Eigen doelpunt Keven Schlotterbeck Heidenheim 0-1
82' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Tim Oermann voor Felix Passlack VfL Bochum 1848
83' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Maximilian Wittek voor Takuma Asano VfL Bochum 1848
83' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Gonçalo Paciência voor Patrick Osterhage VfL Bochum 1848
89' Wissel Heidenheim Wissel Marnon Busch voor Jan-Niklas Beste  Heidenheim
95' Wissel Heidenheim Wissel Denis Thomalla voor Tim Kleindienst Heidenheim
90' Wissel Heidenheim Wissel Norman Theuerkauf voor Eren Dinkçi Heidenheim
90' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt Keven Schlotterbeck met assist van Kevin Stöger VfL Bochum 1848 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Heidenheim
Opstellingen Bochum - Heidenheim
De opstellingen van Bochum en Heidenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Heidenheim zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Heiko Butscher
Coach Frank Schmidt
Voorbeschouwing Bochum - Heidenheim

Bochum en Heidenheim treffen elkaar in de 29e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Patrick Ittrich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bochum en Heidenheim in de Bundesliga vond plaats op 26 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Bochum 0
Winst Heidenheim 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bochum op een 15e positie staat, terwijl we Heidenheim terugvinden op de 10e plaats.