Nabeschouwing Bochum - Werder Bremen (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bochum het zondag 14 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Werder Bremen (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Bochum en Werder Bremen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Patrick Osterhage, waarmee VfL Bochum 1848 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Werder Bremen het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk Niklas Stark die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bochum - Werder Bremen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Cristian Gamboa VfL Bochum 1848
25' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Anthony Jung Werder Bremen
25' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Kevin Stöger VfL Bochum 1848
35' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Jens Stage Werder Bremen
42' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
58' Justin Njinmah Werder Bremen
64' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt Patrick Osterhage met assist van Kevin Stöger VfL Bochum 1848 1-0
66' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Niklas Stark Werder Bremen
66' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Philipp Hofmann voor Gonçalo Paciência VfL Bochum 1848
72' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Matúš Bero VfL Bochum 1848
73' Wissel Werder Bremen Wissel Dawid Kownacki voor Rafael Borré Werder Bremen
73' Wissel Werder Bremen Wissel Romano Schmid voor Justin Njinmah Werder Bremen
75' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Anthony Losilla VfL Bochum 1848
80' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Felix Agu Werder Bremen
80' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Philipp Förster voor Kevin Stöger VfL Bochum 1848
80' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Tim Oermann voor Cristian Gamboa VfL Bochum 1848
80' Wissel Werder Bremen Wissel Nick Woltemade voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
82' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Marvin Ducksch Werder Bremen
85' Wissel Werder Bremen Wissel Senne Lynen voor Jens Stage Werder Bremen
88' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Lukas Daschner voor Christopher Antwi-Adjei VfL Bochum 1848
93' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Niklas Stark met assist van Senne Lynen Werder Bremen 1-1
95' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Bernardo VfL Bochum 1848
95' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Manuel Riemann VfL Bochum 1848
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Werder Bremen
Opstellingen Bochum - Werder Bremen
De opstellingen van Bochum en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.