Nabeschouwing Borussia Dortmund - Köln (1-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 18:30 uurIn de Bundesliga 2023/2024 neemt Borussia Dortmund het zaterdag 19 augustus 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in SIGNAL IDUNA PARK in Dortmund.

Via de Borussia Dortmund - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund - Köln (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Borussia Dortmund en Köln is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Borussia Dortmund. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Borussia Dortmund - Köln
Goals
1
0
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
153
78
Gevaarlijke aanvallen
60
42
Passes
702
339
Overtredingen
13
11
Buitenspel
1
2
Corners
6
3
Wissels
5
4
LIVE Borussia Dortmund - Köln 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund - Köln
Opstellingen Borussia Dortmund - Köln

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Borussia Dortmund - Köln

Borussia Dortmund en Köln treffen elkaar in de 1e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Borussia Dortmund en Köln in de Bundesliga vond plaats op 18 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Borussia Dortmund. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Borussia Dortmund favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Köln slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Borussia Dortmund 15
Winst Köln 4
Gelijkspel 7
Totaal 26

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Borussia Dortmund - Köln Opstelling Borussia Dortmund Opstelling Köln Live Borussia Dortmund - Köln Live Borussia Dortmund - Köln kijken Borussia Dortmund - Köln kijken Live Borussia Dortmund - Köln stream Borussia Dortmund - Köln Fox Sports Nabeschouwing Borussia Dortmund - Köln Uitslag Borussia Dortmund - Köln Statistieken Borussia Dortmund - Köln Bundesliga 2023/2024 Borussia Dortmund - Köln wedden Borussia Dortmund - Köln gokken Borussia Dortmund - Köln Unibet