Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Augsburg (1-2) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 21 januari 2024 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Borussia M'gladbach het zondag 21 januari 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Augsburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Jordan Siebatcheu, waarmee Borussia Mönchengladbach met 1-0 de leiding nam. FC Augsburg kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Phillip Tietz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette Arne Engels zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Augsburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Petersen, waardoor Augsburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Borussia M'gladbach - Augsburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Jordan Siebatcheu Borussia Mönchengladbach 1-0
41' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Christoph Kramer voor Rocco Reitz Borussia Mönchengladbach
47' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Phillip Tietz met assist van Kevin Mbabu FC Augsburg 1-1
51' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Arne Engels met assist van Ermedin Demirovic FC Augsburg 1-2
60' Wissel FC Augsburg Wissel Kristijan Jakic voor Fredrik Jensen FC Augsburg
67' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Nathan NGoumou voor Robin Hack Borussia Mönchengladbach
67' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Luca Netz Borussia Mönchengladbach
71' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Florian Neuhaus voor Kouadio Koné Borussia Mönchengladbach
71' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Stefan Lainer voor Luca Netz Borussia Mönchengladbach
73' Wissel FC Augsburg Wissel Mads Pedersen voor Arne Engels FC Augsburg
80' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Kristijan Jakic FC Augsburg
83' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Maier voor Rubén Vargas FC Augsburg
83' Wissel FC Augsburg Wissel Dion Drena Beljo voor Phillip Tietz FC Augsburg
87' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Grant-Leon Ranos voor Franck Honorat Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Augsburg
Opstellingen Borussia M'gladbach - Augsburg
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.