Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Stuttgart (3-1) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Borussia M'gladbach het zondag 14 januari 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Stuttgart (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Stuttgart is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 3-1 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Borussia Mönchengladbach kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Robin Hack. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Robin Hack op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist VfB Stuttgart de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Josha Vagnoman.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Borussia Mönchengladbach vergroot nadat Jordan Siebatcheu de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Borussia M'gladbach.

LIVE Borussia M'gladbach - Stuttgart 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Robin Hack met assist van Rocco Reitz Borussia Mönchengladbach 1-0
19' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Robin Hack met assist van Alassane Pléa Borussia Mönchengladbach 2-0
35' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Julian Weigl Borussia Mönchengladbach
48' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Maximilian Mittelstädt VfB Stuttgart
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel Jamie Leweling voor Pascal Stenzel VfB Stuttgart
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel Anthony Rouault voor Maximilian Mittelstädt VfB Stuttgart
55' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Josha Vagnoman met assist van Jamie Leweling VfB Stuttgart 2-1
66' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Jordan Siebatcheu voor Alassane Pléa Borussia Mönchengladbach
70' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Nico Elvedi Borussia Mönchengladbach
75' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Nathan NGoumou voor Franck Honorat Borussia Mönchengladbach
82' Wissel VfB Stuttgart Wissel Luca Raimund voor Atakan Karazor VfB Stuttgart
83' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Enzo Millot VfB Stuttgart
83' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Luca Raimund VfB Stuttgart
91' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Jordan Siebatcheu Borussia Mönchengladbach 3-1
92' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Florian Neuhaus voor Robin Hack Borussia Mönchengladbach
95' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Christoph Kramer Borussia Mönchengladbach
93' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Christoph Kramer voor Kouadio Koné Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Stuttgart
Opstellingen Borussia M'gladbach - Stuttgart
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.