Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Union Berlin (0-0) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Borussia M'gladbach het zondag 28 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Monchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Union Berlin (0-0)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Borussia M'gladbach en Union Berlin geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Borussia M'gladbach en Union Berlin gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Union Berlin kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sascha Stegemann niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Borussia M'gladbach - Union Berlin 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Kevin Vogt FC Union Berlin
46' Wissel FC Union Berlin Wissel András Schäfer voor Yorbe Vertessen FC Union Berlin
46' Wissel FC Union Berlin Wissel Robin Knoche voor Kevin Vogt FC Union Berlin
46' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Stefan Lainer Borussia Mönchengladbach
48' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Rani Khedira FC Union Berlin
66' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Luca Netz voor Stefan Lainer Borussia Mönchengladbach
66' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Nathan NGoumou voor Tomas Cvancara  Borussia Mönchengladbach
74' Wissel FC Union Berlin Wissel Benedict Hollerbach voor Brenden Aaronson FC Union Berlin
80' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Franck Honorat voor Robin Hack Borussia Mönchengladbach
80' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Manu Koné voor Fabio Chiarodia Borussia Mönchengladbach
86' Wissel FC Union Berlin Wissel Christopher Trimmel  voor Josip Juranovic FC Union Berlin
87' Wissel FC Union Berlin Wissel Mikkel Kaufmann voor Kevin Volland FC Union Berlin
88' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Jordan Siebatcheu voor Alassane Pléa Borussia Mönchengladbach
89' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Rocco Reitz Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Union Berlin
Opstellingen Borussia M'gladbach - Union Berlin
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.