Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Werder Bremen (2-2) || Bundesliga 2023/2024

Vrijdag 15 december 2023 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Borussia M'gladbach het vrijdag 15 december 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Werder Bremen (2-2)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Borussia M'gladbach en Werder Bremen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Rafael Borré, waarmee Werder Bremen met 0-1 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rocco Reitz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette Rocco Reitz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Borussia Mönchengladbach de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Marvin Ducksch de 2-2 maakte voor Werder Bremen. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Borussia M'gladbach - Werder Bremen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Rafael Borré met assist van Romano Schmid Werder Bremen 0-1
34' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Maximilian Wöber Borussia Mönchengladbach
45' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Rocco Reitz met assist van Robin Hack Borussia Mönchengladbach 1-1
50' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Franck Honorat Borussia Mönchengladbach
50' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Mitchell Weiser Werder Bremen
49' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Rocco Reitz met assist van Robin Hack Borussia Mönchengladbach 2-1
51' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Romano Schmid Werder Bremen
66' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Julian Weigl Borussia Mönchengladbach
68' Wissel Werder Bremen Wissel Senne Lynen voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
68' Wissel Werder Bremen Wissel Justin Njinmah voor Romano Schmid Werder Bremen
76' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Marvin Ducksch met assist van Justin Njinmah Werder Bremen 2-2
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Christoph Kramer voor Rocco Reitz Borussia Mönchengladbach
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Nathan NGoumou voor Robin Hack Borussia Mönchengladbach
86' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Felix Agu voor Olivier Deman Borussia Mönchengladbach
87' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Florian Neuhaus voor Kouadio Koné Borussia Mönchengladbach
87' Wissel Werder Bremen Wissel Grant-Leon Ranos voor Franck Honorat Werder Bremen
90' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Yvandro Borges Sanches voor Alassane Pléa Borussia Mönchengladbach
94' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Christoph Kramer Borussia Mönchengladbach
94' Wissel Werder Bremen Wissel Dawid Kownacki voor Rafael Borré Werder Bremen
90' Christoph Kramer Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Werder Bremen
Opstellingen Borussia M'gladbach - Werder Bremen
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.