Nabeschouwing Freiburg - Heidenheim (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 11 mei 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Freiburg het zaterdag 11 mei 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Heidenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa-Park Stadion in Freiburg.

Via de Freiburg - Heidenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Heidenheim (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Freiburg en Heidenheim geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Ritsu Doan, waarmee SC Freiburg met 1-0 de leiding nam. Heidenheim kwam na 38 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Kevin Sessa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Freiburg - Heidenheim 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Heidenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Kevin Sessa Heidenheim
29' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Ritsu Doan met assist van Christian Günter  SC Freiburg 1-0
38' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Kevin Sessa met assist van Eren Dinkçi Heidenheim 1-1
57' Wissel SC Freiburg Wissel Jordy Makengo voor Manuel Gulde SC Freiburg
64' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Vincenzo Grifo SC Freiburg
65' Wissel Heidenheim Wissel Nikola Dovedan voor Eren Dinkçi Heidenheim
65' Wissel Heidenheim Wissel Lennard Maloney  voor Jonas Föhrenbach Heidenheim
73' Wissel Heidenheim Wissel Florian Pick voor Kevin Sessa Heidenheim
74' Wissel Heidenheim Wissel Denis Thomalla voor Marvin Pieringer Heidenheim
77' Wissel SC Freiburg Wissel Lucas Höler voor Michael Gregoritsch SC Freiburg
78' Wissel SC Freiburg Wissel Noah Weißhaupt  voor Christian Günter  SC Freiburg
89' Wissel Heidenheim Wissel Adrian Beck voor Jan-Niklas Beste  Heidenheim
89' Wissel SC Freiburg Wissel Maximilian Philipp voor Roland Sallai SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Heidenheim
Opstellingen Freiburg - Heidenheim
De opstellingen van Freiburg en Heidenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Heidenheim zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.