Nabeschouwing Freiburg - Union Berlin (0-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2023/2024 neemt Freiburg het zaterdag 13 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Union Berlin (0-0)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Freiburg en Union Berlin geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Freiburg en Union Berlin gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Christian Dingert niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Freiburg - Union Berlin
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
145
84
Gevaarlijke aanvallen
54
31
Passes
610
476
Overtredingen
7
9
Buitenspel
4
1
Corners
4
3
Wissels
2
5
LIVE Freiburg - Union Berlin 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Brenden Aaronson FC Union Berlin
69' Wissel FC Union Berlin Wissel Robin Gosens voor Jérôme Roussillon FC Union Berlin
69' Wissel FC Union Berlin Wissel Kevin Behrens voor Mikkel Kaufmann FC Union Berlin
69' Wissel FC Union Berlin Wissel András Schäfer  voor Brenden Aaronson FC Union Berlin
83' Wissel SC Freiburg Wissel Maximilian Philipp voor Vincenzo Grifo SC Freiburg
83' Wissel SC Freiburg Wissel Lucas Höler voor Noah Weißhaupt SC Freiburg
88' Wissel FC Union Berlin Wissel Christopher Trimmel voor Josip Juranovic FC Union Berlin
95' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Frederik Rönnow FC Union Berlin
92' Wissel FC Union Berlin Wissel Lucas Tousart voor Kevin Volland  FC Union Berlin
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Union Berlin
Opstellingen Freiburg - Union Berlin
De opstellingen van Freiburg en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Christian Streich
Formatie 5-3-2
Coach Nenad Bjelica
Voorbeschouwing Freiburg - Union Berlin

Freiburg en Union Berlin treffen elkaar in de 17e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Union Berlin in de Bundesliga vond plaats op 13 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Berlin. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Union Berlin favoriet. 4 keer wist de ploeg van Freiburg te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Freiburg. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Freiburg 2
Winst Union Berlin 4
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 8e positie staat, terwijl we Union Berlin terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Freiburg - Union Berlin Opstelling Freiburg Opstelling Union Berlin Live Freiburg - Union Berlin Live Freiburg - Union Berlin kijken Freiburg - Union Berlin kijken Live Freiburg - Union Berlin stream Freiburg - Union Berlin Fox Sports Nabeschouwing Freiburg - Union Berlin Uitslag Freiburg - Union Berlin Statistieken Freiburg - Union Berlin Bundesliga 2023/2024 Freiburg - Union Berlin wedden Freiburg - Union Berlin gokken Freiburg - Union Berlin Unibet