LIVE Freiburg - Wolfsburg (1-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 15:30 uur (66')



In de Bundesliga 2023/2024 neemt Freiburg het zaterdag 27 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadion in Freiburg.

Via de Freiburg - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Freiburg Gelijk Winst Wolfsburg
2.25x inzet 3.45x inzet 3.15x inzet
LIVE Freiburg - Wolfsburg 1-0 66'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Freiburg - Wolfsburg live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 66e minuut en de actuele stand is 1-0.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Eigen doelpunt SC Freiburg Eigen doelpunt Sebastiaan Bornauw SC Freiburg 1-0
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Joakim Maehle voor Kilian Fischer VfL Wolfsburg
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Kevin Paredes voor Cédric Zesiger VfL Wolfsburg
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Patrick Wimmer voor Tiago Tomás VfL Wolfsburg
55' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Michael Gregoritsch SC Freiburg
62' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
64' Rode kaart SC Freiburg Rode kaart voor Kiliann Sildillia SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Wolfsburg
Opstellingen Freiburg - Wolfsburg
De opstellingen van Freiburg en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Christian Streich
Formatie 4-4-2
Coach Ralph Hasenhüttl
Wissels Wolfsburg
# Speler Pos.
12 Pavao Pervan K
25 Moritz Jenz V
21 Joakim Mæhle V
40 Kevin Paredes M
32 Mattias Svanberg M
16 Jakub Kamiński M
39 Patrick Wimmer M
19 Lovro Majer M
17 Kevin Behrens A
Voorbeschouwing Freiburg - Wolfsburg

Freiburg en Wolfsburg treffen elkaar in de 31e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Willenborg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 9 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 27 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Freiburg als Wolfsburg wisten 11 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Freiburg 11
Winst Wolfsburg 11
Gelijkspel 5
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 7e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Freiburg - Wolfsburg Opstelling Freiburg Opstelling Wolfsburg Live Freiburg - Wolfsburg Live Freiburg - Wolfsburg kijken Freiburg - Wolfsburg kijken Live Freiburg - Wolfsburg stream Freiburg - Wolfsburg Fox Sports Nabeschouwing Freiburg - Wolfsburg Uitslag Freiburg - Wolfsburg Statistieken Freiburg - Wolfsburg Bundesliga 2023/2024 Freiburg - Wolfsburg wedden Freiburg - Wolfsburg gokken Freiburg - Wolfsburg Unibet