Nabeschouwing Heidenheim - Freiburg (3-2) || Bundesliga 2023/2024

Woensdag 20 december 2023 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Heidenheim het woensdag 20 december 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Voith-Arena in Heidenheim an der Brenz.

Via de Heidenheim - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heidenheim - Freiburg (3-2)

Het Bundesliga duel tussen Heidenheim en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Benjamin Brand geëindigd in een 3-2 overwinning voor Heidenheim. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Lucas Höler, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. Heidenheim kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Eren Dinkçi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam SC Freiburg vervolgens op 1-2. Het was Lucas Höler die vanaf 11 meter wist te scoren in de 64e minuut.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Tim Kleindienst de 2-2 maakte voor Heidenheim. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. In de 92e werkte Matthias Ginter de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Benjamin Brand bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Heidenheim.

LIVE Heidenheim - Freiburg 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heidenheim - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Manuel Gulde SC Freiburg
7' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Lucas Höler met assist van Merlin Röhl SC Freiburg 0-1
33' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Jan Schöppner Heidenheim
36' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Kiliann Sildillia SC Freiburg
37' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Jonas Föhrenbach Heidenheim
52' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Eren Dinkçi met assist van Tim Kleindienst Heidenheim 1-1
60' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Merlin Röhl SC Freiburg
63' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Benedikt Gimber Heidenheim
64' Penalty SC Freiburg Penalty Lucas Höler SC Freiburg 1-2
65' Wissel SC Freiburg Wissel Michael Gregoritsch voor Merlin Röhl SC Freiburg
67' Wissel Heidenheim Wissel Kevin Sessa voor Marvin Pieringer Heidenheim
67' Wissel Heidenheim Wissel Stefan Schimmer voor Adrian Beck Heidenheim
74' Wissel Heidenheim Wissel Haktab Omar Traore voor Marnon Busch Heidenheim
74' Wissel Heidenheim Wissel Nikola Dovedan voor Lennard Maloney Heidenheim
74' Wissel Heidenheim Wissel Norman Theuerkauf voor Benedikt Gimber Heidenheim
76' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Nicolas Höfler SC Freiburg
84' Wissel SC Freiburg Wissel Chukwubuike Adamu voor Roland Sallai  SC Freiburg
84' Wissel SC Freiburg Wissel Noah Weißhaupt voor Lukas Kübler SC Freiburg
84' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Tim Kleindienst met assist van Stefan Schimmer Heidenheim 2-2
92' Eigen doelpunt Heidenheim Eigen doelpunt Matthias Ginter Heidenheim 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Heidenheim - Freiburg
Opstellingen Heidenheim - Freiburg
De opstellingen van Heidenheim en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heidenheim gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.