Nabeschouwing Heidenheim - Wolfsburg (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Heidenheim het zaterdag 20 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Voith-Arena in Heidenheim an der Brenz.

Via de Heidenheim - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heidenheim - Wolfsburg (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Heidenheim en Wolfsburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Vaclav Cerny, waarmee VfL Wolfsburg met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Moritz Jenz zorgde ervoor dat Heidenheim op 1-1 kwam te staan in de 47e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Heidenheim - Wolfsburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heidenheim - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Vaclav Cerny met assist van Jonas Wind VfL Wolfsburg 0-1
22' VAR: Afgekeurd doelpunt Jan Schöppner Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Jan Schöppner Heidenheim
47' Eigen doelpunt Heidenheim Eigen doelpunt Moritz Jenz Heidenheim 1-1
48' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Niko Kovač VfL Wolfsburg
49' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Yannick Gerhardt VfL Wolfsburg
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Tiago Tomás voor Lovro Majer VfL Wolfsburg
62' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Kevin Paredes voor Jakub Kamiński VfL Wolfsburg
64' VAR: Afgekeurd doelpunt Tim Kleindienst Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Tim Kleindienst Heidenheim
72' Wissel Heidenheim Wissel Kevin Sessa voor Lennard Maloney Heidenheim
76' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Maxence Lacroix voor Sebastiaan Bornauw VfL Wolfsburg
76' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Dženan Pejčinović voor Vaclav Cerny VfL Wolfsburg
82' Wissel Heidenheim Wissel Florian Pick voor Eren Dinkçi Heidenheim
89' Wissel Heidenheim Wissel Nikola Dovedan voor Jan-Niklas Beste Heidenheim
93' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Kofi Jeremy Amoako voor Yannick Gerhardt VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Heidenheim - Wolfsburg
Opstellingen Heidenheim - Wolfsburg
De opstellingen van Heidenheim en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heidenheim gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.