Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (1-2) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 15:30 uurIn de Bundesliga 2023/2024 neemt Hoffenheim het zaterdag 19 augustus 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 1-2 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Hoffenheim - Freiburg
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
22
18
Schoten op doel
4
9
Aanvallen
124
98
Gevaarlijke aanvallen
65
58
Passes
449
450
Overtredingen
9
9
Buitenspel
3
0
Corners
4
2
Wissels
4
5
LIVE Hoffenheim - Freiburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Freiburg
Opstellingen Hoffenheim - Freiburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hoffenheim - Freiburg

Hoffenheim en Freiburg treffen elkaar in de 1e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sven Jablonski en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Hoffenheim en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 12 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 9 keer wist de ploeg van Hoffenheim te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Hoffenheim. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hoffenheim 6
Winst Freiburg 9
Gelijkspel 11
Totaal 26

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hoffenheim - Freiburg Opstelling Hoffenheim Opstelling Freiburg Live Hoffenheim - Freiburg Live Hoffenheim - Freiburg kijken Hoffenheim - Freiburg kijken Live Hoffenheim - Freiburg stream Hoffenheim - Freiburg Fox Sports Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg Uitslag Hoffenheim - Freiburg Statistieken Hoffenheim - Freiburg Bundesliga 2023/2024 Hoffenheim - Freiburg wedden Hoffenheim - Freiburg gokken Hoffenheim - Freiburg Unibet