Nabeschouwing Hoffenheim - Werder Bremen (2-1) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Hoffenheim het zondag 3 maart 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Werder Bremen (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Maximilian Beier, waarmee TSG Hoffenheim met 1-0 de leiding nam. TSG Hoffenheim vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Maximilian Beier op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut kreeg Dawid Kownacki van TSG Hoffenheim voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en TSG Hoffenheim de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Skelly Alvero namens Werder Bremen in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck, waardoor Hoffenheim dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hoffenheim - Werder Bremen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Maximilian Beier met assist van Anton Stach TSG Hoffenheim 1-0
44' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Maximilian Beier met assist van Ihlas Bebou TSG Hoffenheim 2-0
49' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor Florian Grillitsch  TSG Hoffenheim
51' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor Umut Tohumcu TSG Hoffenheim
61' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor Marius Bülter TSG Hoffenheim
64' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Felix Agu Werder Bremen
64' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Justin Njinmah voor Marvin Ducksch TSG Hoffenheim
65' Wissel Werder Bremen Wissel Dennis Geiger voor Umut Tohumcu Werder Bremen
71' Maximilian Beier TSG Hoffenheim
72' Wissel Werder Bremen Wissel Skelly Alvero voor Jens Stage Werder Bremen
72' Tweede gele kaart TSG Hoffenheim Tweede gele kaart voor Dawid Kownacki Nick Woltemade TSG Hoffenheim
73' Wissel Werder Bremen Wissel Marius Bülter voor Werder Bremen
76' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Stanley NSoki voor Maximilian Beier TSG Hoffenheim
78' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor Pavel Kadeřábek TSG Hoffenheim
85' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Leonardo Bittencourt Christian Groß Werder Bremen
85' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Werder Bremen
87' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Finn Ole Becker voor Dennis Geiger TSG Hoffenheim
92' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Skelly Alvero met assist van Mitchell Weiser Werder Bremen 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Werder Bremen
Opstellingen Hoffenheim - Werder Bremen
De opstellingen van Hoffenheim en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.