Nabeschouwing Köln - Eintracht Frankfurt (2-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Köln het zaterdag 3 februari 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Eintracht Frankfurt (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Timo Gerach geëindigd in een 2-0 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Niels Nkounkou van Eintracht Frankfurt. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 66e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het Faride Alidou die FC Köln op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep FC Köln via een goal van Jan Thielmann in de 80e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 83e minuut moest Eintracht Frankfurt verder met een man minder, nadat Tuta een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Köln.

LIVE Köln - Eintracht Frankfurt 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Denis Huseinbašić FC Köln
34' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor Tuta Eintracht Frankfurt
46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Farès Chaïbi voor Junior Dina Ebimbe Eintracht Frankfurt
55' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor Niels Nkounkou Eintracht Frankfurt
66' Tweede gele kaart Eintracht Frankfurt Tweede gele kaart voor Niels Nkounkou Eintracht Frankfurt
67' Doelpunt FC Köln Doelpunt Faride Alidou met assist van Dejan Ljubičić FC Köln 1-0
69' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Philipp Max voor Hugo Larsson Eintracht Frankfurt
73' Wissel FC Köln Wissel Sargis Adamyan voor Faride Alidou FC Köln
77' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Jean-Mattéo Bahoya voor Ansgar Knauff  Eintracht Frankfurt
77' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Hugo Ekitiké voor Sasa Kalajdzic Eintracht Frankfurt
77' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Sebastian Rode voor Mario Götze Eintracht Frankfurt
79' Wissel FC Köln Wissel Linton Maina voor Florian Kainz FC Köln
80' Doelpunt FC Köln Doelpunt Jan Thielmann met assist van Dejan Ljubičić FC Köln 2-0
83' Tweede gele kaart Eintracht Frankfurt Tweede gele kaart voor Tuta Eintracht Frankfurt
89' Wissel FC Köln Wissel Jacob Christensen voor Max Finkgräfe FC Köln
89' Wissel FC Köln Wissel Dominique Heintz voor Denis Huseinbašić FC Köln
89' Wissel FC Köln Wissel Rasmus Carstensen voor Benno Schmitz FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Köln - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Köln en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.