Nabeschouwing Köln - Heidenheim (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Köln het zaterdag 13 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Heidenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Heidenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Heidenheim (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Köln en Heidenheim geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Davie Selke, waarmee FC Köln met 1-0 de leiding nam. Heidenheim kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Adrian Beck, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Köln - Heidenheim 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Heidenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Julian Chabot FC Köln
16' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Marvin Pieringer Heidenheim
29' Doelpunt FC Köln Doelpunt Davie Selke met assist van Florian Kainz FC Köln 1-0
41' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Timo Hübers FC Köln
46' Wissel Heidenheim Wissel Adrian Beck voor Marvin Pieringer Heidenheim
46' Wissel Heidenheim Wissel Kevin Sessa voor Norman Theuerkauf Heidenheim
55' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Adrian Beck met assist van Jan-Niklas Beste Heidenheim 1-1
60' Wissel FC Köln Wissel Justin Diehl voor Florian Kainz FC Köln
71' Wissel FC Köln Wissel Faride Alidou voor Davie Selke FC Köln
71' Wissel FC Köln Wissel Steffen Tigges voor Linton Maina FC Köln
83' Wissel Heidenheim Wissel Nikola Dovedan voor Eren Dinkçi Heidenheim
89' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Philipp Pentke FC Köln
91' Wissel Heidenheim Wissel Florian Pick voor Jan-Niklas Beste Heidenheim
93' Wissel Heidenheim Wissel Stefan Schimmer voor Tim Kleindienst Heidenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Heidenheim
Opstellingen Köln - Heidenheim
De opstellingen van Köln en Heidenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Heidenheim zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.