Nabeschouwing Köln - Mainz 05 (0-0) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Köln het zondag 10 december 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Mainz 05 (0-0)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Köln en Mainz 05 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Köln en Mainz 05 gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Mainz 05 kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Frank Willenborg niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Köln - Mainz 05 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel FC Köln Wissel Luca Kilian voor Julian Chabot FC Köln
46' Wissel FC Köln Wissel Leart Paqarada voor Dominique Heintz FC Köln
50' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Eric Martel FC Köln
58' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Tom Krauß FSV Mainz 05
61' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Jae-sung Lee voor Jonathan Burkardt FSV Mainz 05
64' Wissel FC Köln Wissel Florian Kainz voor Dejan Ljubičić FC Köln
64' Wissel FC Köln Wissel Florian Dietz voor Steffen Tigges FC Köln
75' Wissel FC Köln Wissel Mark Uth voor Luca Waldschmidt FC Köln
76' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Matondo-Merveille Papela voor Tom Krauß FSV Mainz 05
76' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Marco Richter voor Brajan Gruda FSV Mainz 05
83' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Dominik Kohr FSV Mainz 05
84' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Matondo-Merveille Papela FSV Mainz 05
85' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Mark Uth FC Köln
87' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Silvan Widmer FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Mainz 05
Opstellingen Köln - Mainz 05
De opstellingen van Köln en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.