Nabeschouwing Köln - Werder Bremen (0-1) || Bundesliga 2023/2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Köln het vrijdag 16 februari 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Werder Bremen (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 0-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door Justin Njinmah, waarmee Werder Bremen met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Werder Bremen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Köln - Werder Bremen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Florian Kainz FC Köln
26' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Romano Schmid Werder Bremen
27' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Timo Schultz FC Köln
66' Wissel Werder Bremen Wissel Justin Njinmah voor Nick Woltemade Werder Bremen
67' Wissel FC Köln Wissel Justin Diehl voor Florian Kainz FC Köln
70' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Justin Njinmah met assist van Mitchell Weiser Werder Bremen 0-1
74' Wissel FC Köln Wissel Sargis Adamyan voor Linton Maina FC Köln
74' Wissel FC Köln Wissel Jacob Christensen voor Eric Martel FC Köln
77' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Jan Thielmann FC Köln
77' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Mitchell Weiser Werder Bremen
83' Wissel Werder Bremen Wissel Leonardo Bittencourt voor Romano Schmid Werder Bremen
83' Wissel Werder Bremen Wissel Rafael Borré voor Marvin Ducksch Werder Bremen
83' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Mitchell Weiser Werder Bremen
84' Wissel FC Köln Wissel Florian Dietz voor Benno Schmitz FC Köln
84' Wissel FC Köln Wissel Steffen Tigges voor Dejan Ljubičić FC Köln
88' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
88' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Julián Malatini FC Köln
94' Wissel Werder Bremen Wissel Skelly Alvero voor Senne Lynen Werder Bremen
92' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Denis Huseinbašić FC Köln
95' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor Timo Hübers FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Werder Bremen
Opstellingen Köln - Werder Bremen
De opstellingen van Köln en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.