Nabeschouwing Mainz 05 - Augsburg (1-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Mainz 05 het zaterdag 17 februari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Mewa Arena in Mainz.

Via de Mainz 05 - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Augsburg (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Tobias Reichel geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Sepp van den Berg, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. FSV Mainz 05 kreeg via Nadiem Amiri in de 51e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Tobias Reichel de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 102e minuut moest FC Augsburg verder met een man minder nadat Mads Pedersen een rode kaart had gekregen. Het lukte Mainz 05 in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Mainz 05.

LIVE Mainz 05 - Augsburg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Jae-sung Lee FSV Mainz 05
43' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Sepp van den Berg met assist van Nadiem Amiri FSV Mainz 05 1-0
51' Penalty gemist FSV Mainz 05 Penalty gemist Nadiem Amiri Nadiem Amiri FSV Mainz 05
45' Phillipp Mwene FSV Mainz 05
50' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Finn Gilbert Dahmen FC Augsburg
46' Wissel FC Augsburg Wissel Pep Biel voor Phillip Tietz FC Augsburg
74' Wissel FC Augsburg Wissel Mads Pedersen voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
74' Wissel FC Augsburg Wissel Robert Gumny voor Kevin Mbabu FC Augsburg
78' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Josuha Guilavogui voor Andreas Hanche-Olsen FSV Mainz 05
83' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Ludovic Ajorque voor Karim Onisiwo FSV Mainz 05
83' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Jessic Ngankam voor Brajan Gruda FSV Mainz 05
88' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Maier voor Arne Engels FC Augsburg
97' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Dominik Kohr FSV Mainz 05
95' Wissel FC Augsburg Wissel Sven Michel voor Iago FC Augsburg
98' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Jeffrey Gouweleeuw FC Augsburg
99' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Matondo-Merveille Papela voor Jae-sung Lee FSV Mainz 05
102' Rode kaart FC Augsburg Rode kaart voor Mads Pedersen FC Augsburg
104' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Sepp van den Berg FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Augsburg
Opstellingen Mainz 05 - Augsburg
De opstellingen van Mainz 05 en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.