Nabeschouwing Mainz 05 - Werder Bremen (0-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Mainz 05 het zaterdag 3 februari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Mewa Arena in Mainz.

Via de Mainz 05 - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Werder Bremen (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Benjamin Brand geëindigd in een 0-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Werder Bremen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Marvin Ducksch. In het restant van de wedstrijd was het met name Mainz 05 dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Werder Bremen.

LIVE Mainz 05 - Werder Bremen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Marvin Ducksch Werder Bremen 0-1
35' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Niklas Stark Werder Bremen
45' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Marco Friedl Werder Bremen
63' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Ludovic Ajorque voor Jonathan Burkardt FSV Mainz 05
67' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Tom Krauß FSV Mainz 05
69' Wissel Werder Bremen Wissel Rafael Borré voor Justin Njinmah Werder Bremen
69' Wissel Werder Bremen Wissel Nick Woltemade voor Marvin Ducksch Werder Bremen
69' Wissel Werder Bremen Wissel Leonardo Bittencourt voor Romano Schmid Werder Bremen
72' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Marco Richter voor Tom Krauß FSV Mainz 05
79' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Nadiem Amiri FSV Mainz 05
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Edimilson Fernandes voor Nadiem Amiri FSV Mainz 05
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Dominik Kohr voor Phillipp Mwene FSV Mainz 05
85' Wissel FSV Mainz 05 Wissel David Mamutovic voor Jessic Ngankam FSV Mainz 05
86' Wissel Werder Bremen Wissel Christian Groß voor Jens Stage Werder Bremen
87' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Marco Richter FSV Mainz 05
88' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Anthony Caci FSV Mainz 05
88' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
93' Wissel Werder Bremen Wissel Julián Malatini voor Felix Agu Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Werder Bremen
Opstellingen Mainz 05 - Werder Bremen
De opstellingen van Mainz 05 en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.