Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Mainz 05 (0-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Red Bull Leipzig het zaterdag 30 maart 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Trainingszentrum RB Leipzig Platz 1 in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Mainz 05 (0-0)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Red Bull Leipzig en Mainz 05 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Red Bull Leipzig dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Red Bull Leipzig, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Frank Willenborg niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Red Bull Leipzig - Mainz 05 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Loïs Openda RB Leipzig
20' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Anthony Caci FSV Mainz 05
27' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Phillipp Mwene FSV Mainz 05
34' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor N. Amiri FSV Mainz 05
56' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Silvan Widmer voor Anthony Caci FSV Mainz 05
56' Wissel FSV Mainz 05 Wissel B. Gruda voor Ludovic Ajorque FSV Mainz 05
56' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Jae-sung Lee voor Karim Onisiwo FSV Mainz 05
67' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor C. Lukeba RB Leipzig
68' Wissel RB Leipzig Wissel Benjamin Sesko voor Loïs Openda RB Leipzig
68' Wissel RB Leipzig Wissel Yussuf Poulsen  voor Christoph Baumgartner RB Leipzig
70' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Leandro Barreiro FSV Mainz 05
79' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Andreas Hanche-Olsen FSV Mainz 05
81' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Edimilson Fernandes voor Andreas Hanche-Olsen FSV Mainz 05
82' Wissel RB Leipzig Wissel Nicolas Seiwald voor Kevin Kampl RB Leipzig
82' Wissel RB Leipzig Wissel Mohamed Simakan voor B. Henrichs RB Leipzig
86' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor Xavi Simons RB Leipzig
86' Wissel RB Leipzig Wissel Eljif Elmas voor Yussuf Poulsen  RB Leipzig
90' Jonathan Burkardt FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Mainz 05
Opstellingen Red Bull Leipzig - Mainz 05
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.