Nabeschouwing Stuttgart - Köln (1-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 15:30 uurIn de Bundesliga 2023/2024 neemt Stuttgart het zaterdag 24 februari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Köln (1-1)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Stuttgart en Köln geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door E. Millot, waarmee VfB Stuttgart met 1-0 de leiding nam. FC Köln kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Eric Martel, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Stuttgart - Köln
Goals
1
1
Balbezit
75%
25%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
168
77
Gevaarlijke aanvallen
67
31
Passes
842
278
Overtredingen
10
11
Buitenspel
1
1
Corners
9
4
Wissels
4
4
LIVE Stuttgart - Köln 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor A. Rouault VfB Stuttgart
53' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt E. Millot met assist van C. Führich VfB Stuttgart 1-0
60' Wissel FC Köln Wissel Faride Alidou voor Denis Huseinbašić FC Köln
60' Wissel FC Köln Wissel Linton Maina voor Justin Diehl FC Köln
62' Doelpunt FC Köln Doelpunt Eric Martel met assist van Linton Maina FC Köln 1-1
65' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Mittelstädt voor A. Rouault VfB Stuttgart
65' Wissel VfB Stuttgart Wissel S. Katompa Mvumpa voor Jeong Woo-Yeong VfB Stuttgart
67' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Dahoud voor A. Karazor VfB Stuttgart
72' Wissel FC Köln Wissel Sargis Adamyan voor Florian Kainz FC Köln
86' Wissel VfB Stuttgart Wissel J. Leweling voor E. Millot VfB Stuttgart
93' Wissel FC Köln Wissel Steffen Tigges voor Jan Thielmann FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Köln
Opstellingen Stuttgart - Köln
De opstellingen van Stuttgart en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Köln zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Sebastian Hoeneß
Formatie 4-2-3-1
Coach Timo Schultz
Voorbeschouwing Stuttgart - Köln

Stuttgart en Köln treffen elkaar in de 23e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Patrick Ittrich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stuttgart en Köln in de Bundesliga vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stuttgart. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Stuttgart favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Köln slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stuttgart 10
Winst Köln 7
Gelijkspel 6
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stuttgart op een 3e positie staat, terwijl we Köln terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Stuttgart - Köln Opstelling Stuttgart Opstelling Köln Live Stuttgart - Köln Live Stuttgart - Köln kijken Stuttgart - Köln kijken Live Stuttgart - Köln stream Stuttgart - Köln Fox Sports Nabeschouwing Stuttgart - Köln Uitslag Stuttgart - Köln Statistieken Stuttgart - Köln Bundesliga 2023/2024 Stuttgart - Köln wedden Stuttgart - Köln gokken Stuttgart - Köln Unibet