Nabeschouwing Werder Bremen - Freiburg (3-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Werder Bremen het zaterdag 27 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Freiburg (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 3-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. Marvin Ducksch maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Werder Bremen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van Vincenzo Grifo in de 28e minuut zorgde er even later voor dat SC Freiburg weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 53e minuut zette Justin Njinmah zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Werder Bremen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Werder Bremen vergroot nadat Julián Malatini de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Werder Bremen.

LIVE Werder Bremen - Freiburg 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Felix Agu Werder Bremen
9' Penalty Werder Bremen Penalty Marvin Ducksch Werder Bremen 1-0
28' Penalty SC Freiburg Penalty Vincenzo Grifo SC Freiburg 1-1
50' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Niklas Stark Werder Bremen
53' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Justin Njinmah met assist van Romano Schmid Werder Bremen 2-1
71' Wissel Werder Bremen Wissel Nicolas Höfler voor Jordy Makengo Werder Bremen
71' Wissel SC Freiburg Wissel Attila Szalai voor Lukas Kübler SC Freiburg
72' Wissel Werder Bremen Wissel Leonardo Bittencourt voor Romano Schmid Werder Bremen
72' Wissel SC Freiburg Wissel Nick Woltemade voor Marvin Ducksch SC Freiburg
80' Wissel SC Freiburg Wissel Maximilian Philipp voor Merlin Röhl SC Freiburg
85' Wissel Werder Bremen Wissel Rafael Borré voor Justin Njinmah Werder Bremen
85' Wissel Werder Bremen Wissel Christian Groß voor Jens Stage Werder Bremen
86' Wissel SC Freiburg Wissel Florent Muslija  voor Vincenzo Grifo SC Freiburg
89' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Senne Lynen Werder Bremen
89' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Christian Streich SC Freiburg
90' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Michael Gregoritsch SC Freiburg
93' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Julián Malatini Werder Bremen 3-1
91' Wissel Werder Bremen Wissel Julián Malatini voor Felix Agu Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Freiburg
Opstellingen Werder Bremen - Freiburg
De opstellingen van Werder Bremen en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.