Nabeschouwing Werder Bremen - Stuttgart (2-1) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Werder Bremen het zondag 21 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Stuttgart (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Stuttgart is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een 2-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. Marvin Ducksch maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Werder Bremen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Werder Bremen vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marvin Ducksch op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist VfB Stuttgart de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Deniz Undav. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want VfB Stuttgart kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Schröder, waardoor Werder Bremen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Werder Bremen - Stuttgart 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Jamie Leweling VfB Stuttgart
28' Penalty Werder Bremen Penalty Marvin Ducksch Werder Bremen 1-0
34' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Enzo Millot VfB Stuttgart
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel Chris Führich voor Enzo Millot VfB Stuttgart
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel Pascal Stenzel voor Leonidas Stergiou VfB Stuttgart
49' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Marvin Ducksch met assist van Romano Schmid Werder Bremen 2-0
51' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
53' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Angelo Stiller VfB Stuttgart
65' Wissel VfB Stuttgart Wissel Silla Katompa Mvumpa voor Jamie Leweling VfB Stuttgart
65' Wissel VfB Stuttgart Wissel Mahmoud Dahoud voor Atakan Karazor VfB Stuttgart
68' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Michael Zetterer Werder Bremen
71' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Deniz Undav VfB Stuttgart 2-1
73' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Felix Agu Werder Bremen
83' Wissel Werder Bremen Wissel Christian Groß voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
83' Wissel Werder Bremen Wissel Dawid Kownacki  voor Nick Woltemade Werder Bremen
90' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Marvin Ducksch Werder Bremen
98' Wissel VfB Stuttgart Wissel Jeong Woo-Yeong voor Angelo Stiller VfB Stuttgart
100' Wissel Werder Bremen Wissel Julián Malatini voor Romano Schmid Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Stuttgart
Opstellingen Werder Bremen - Stuttgart
De opstellingen van Werder Bremen en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.