Nabeschouwing Werder Bremen - Wolfsburg (0-2) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Werder Bremen het zaterdag 30 maart 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Wolfsburg (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Anthony Jung in de 43e minuut, waardoor Werder Bremen met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het Maxence Lacroix die VfL Wolfsburg op een 0-1 voorsprong zette. In de 76e minuut moest VfL Wolfsburg verder met een man minder nadat Maxence Lacroix een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Lovro Majer de voorsprong door in de 84e minuut de 0-2 te scoren voor VfL Wolfsburg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wolfsburg.

LIVE Werder Bremen - Wolfsburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Felix Agu Werder Bremen
43' Rode kaart Werder Bremen Rode kaart voor Anthony Jung Werder Bremen
49' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Maxence Lacroix met assist van Yannick Gerhardt VfL Wolfsburg 0-1
50' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Marvin Ducksch Werder Bremen
51' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Ridle Baku VfL Wolfsburg
60' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Lovro Majer voor Ridle Baku VfL Wolfsburg
67' Wissel Werder Bremen Wissel Christian Groß voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
67' Wissel Werder Bremen Wissel Naby Keïta voor N. Woltemade Werder Bremen
70' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Sebastiaan Bornauw VfL Wolfsburg
72' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Skelly Alvero Werder Bremen
76' Rode kaart VfL Wolfsburg Rode kaart voor Maxence Lacroix VfL Wolfsburg
79' Wissel Werder Bremen Wissel I. Hansen-Aarøen voor Skelly Alvero Werder Bremen
80' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Cédric Zesiger VfL Wolfsburg
82' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Kilian Fischer voor Kevin Behrens VfL Wolfsburg
83' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Aster Vranckx voor Yannick Gerhardt VfL Wolfsburg
83' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Jonas Wind voor Amin Sarr VfL Wolfsburg
84' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Lovro Majer met assist van Jonas Wind VfL Wolfsburg 0-2
89' Wissel Werder Bremen Wissel Joel Victor Imasuen voor Romano Schmid Werder Bremen
89' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor I. Hansen-Aarøen Werder Bremen
89' Wissel Werder Bremen Wissel L. Opitz voor Felix Agu Werder Bremen
92' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor K. Paredes VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Wolfsburg
Opstellingen Werder Bremen - Wolfsburg
De opstellingen van Werder Bremen en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.