Nabeschouwing Bayern München - Real Madrid (2-1) || Champions League 2006/2007

Woensdag 7 maart 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Bayern München het woensdag 7 maart 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Bayern München - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Real Madrid (2-1)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Real Madrid is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht FC Bayern München op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Makaay. Helaas voor FC Bayern München werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het FC Bayern München dat via Lúcio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. van Nistelrooy dacht na 83 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Real Madrid
2
1
LIVE Bayern München - Real Madrid 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Makaay FC Bayern München
66' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Lúcio FC Bayern München
83' Penalty Real Madrid Penalty R. van Nistelrooy Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Real Madrid
Opstellingen Bayern München - Real Madrid

Voorbeschouwing Bayern München - Real Madrid

Bayern München en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 20 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bayern München te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bayern München. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.