Nabeschouwing Inter Milan - Valencia (2-2) || Champions League 2006/2007

Woensdag 21 februari 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Inter Milan het woensdag 21 februari 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Inter Milan - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Valencia (2-2)

De Champions League 2006/2007 wedstrijd tussen Inter Milan en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 28e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Cambiasso. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Valencia dat via Villa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Maicon dacht na 75 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Valencia via David Silva, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Valencia
2
2
LIVE Inter Milan - Valencia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Albelda Valencia
28' Doelpunt Inter Doelpunt E. Cambiasso Inter
31' Wissel Inter Wissel O. Dacourt voor E. Cambiasso Inter
41' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Marchena Valencia
63' Doelpunt Valencia Doelpunt Villa Valencia
68' Wissel Inter Wissel J. Cruz voor H. Crespo Inter
75' Doelpunt Inter Doelpunt Maicon Inter
77' Wissel Valencia Wissel Hugo Viana voor F. Morientes Valencia
83' Wissel Valencia Wissel Joaquín voor Miguel Angulo Valencia
85' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Burdisso Inter
86' Doelpunt Valencia Doelpunt David Silva Valencia
89' Gele kaart Inter Gele kaart voor J. Zanetti Inter
89' Wissel Inter Wissel S. Solari voor Luis Figo Inter
92' Wissel Valencia Wissel Jorge Lopéz voor David Silva Valencia