Nabeschouwing Liverpool - PSV (1-0) || Champions League 2006/2007

Woensdag 11 april 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Liverpool het woensdag 11 april 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV.

Via de Liverpool - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - PSV (1-0)

Het Champions League duel tussen Liverpool en PSV is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 67e minuut dacht Liverpool op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Crouch. Helaas voor Liverpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - PSV
1
0
LIVE Liverpool - PSV 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

67' Doelpunt Liverpool Doelpunt P. Crouch Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - PSV
Opstellingen Liverpool - PSV

Voorbeschouwing Liverpool - PSV

Liverpool en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en PSV in de Champions League vond plaats op 3 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Liverpool favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl PSV slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.