Nabeschouwing Manchester United - Lille (1-0) || Champions League 2006/2007

Woensdag 7 maart 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Manchester United het woensdag 7 maart 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lille.

Via de Manchester United - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Lille (1-0)

Het Champions League duel tussen Manchester United en Lille is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 72e minuut dacht Manchester United op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Larsson. Helaas voor Manchester United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Lille
1
0
LIVE Manchester United - Lille 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

72' Doelpunt Manchester United Doelpunt H. Larsson Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Lille
Opstellingen Manchester United - Lille

Voorbeschouwing Manchester United - Lille

Manchester United en Lille spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Lille in de Champions League vond plaats op 20 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Manchester United als Lille wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.