Nabeschouwing Milan - Bayern München (2-2) || Champions League 2006/2007

Dinsdag 3 april 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2006/2007 neemt Milan het dinsdag 3 april 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de Milan - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Bayern München (2-2)

De Champions League 2006/2007 wedstrijd tussen Milan en Bayern München geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 40e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Pirlo. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het FC Bayern München dat via D. Van Buyten dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Kaká dacht na 84 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde FC Bayern München via D. Van Buyten, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Milan - Bayern München
2
2
LIVE Milan - Bayern München 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Milan Doelpunt A. Pirlo Milan
78' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt D. Van Buyten FC Bayern München
84' Penalty Milan Penalty Kaká Milan
93' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt D. Van Buyten FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Bayern München
Opstellingen Milan - Bayern München

Voorbeschouwing Milan - Bayern München

Milan en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Bayern München in de Champions League vond plaats op 7 maart 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Bayern München slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.