Nabeschouwing Inter Milan - PSV (2-0) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 2 oktober 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Inter Milan het dinsdag 2 oktober 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV.

Via de Inter Milan - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - PSV (2-0)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en PSV is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Ibrahimovic. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Inter dat via Z. Ibrahimovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut kreeg C. Chivu van Inter voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Inter de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 92e minuut werd D. Suazo van Inter met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Inter het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - PSV
2
0
LIVE Inter Milan - PSV 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty Inter Penalty Z. Ibrahimovic Inter
16' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Lazovic PSV
29' Gele kaart Inter Gele kaart voor C. Chivu Inter
30' Doelpunt Inter Doelpunt Z. Ibrahimovic Inter
55' Wissel PSV Wissel D. Koevermans voor E. Méndez PSV
60' Wissel Inter Wissel D. Suazo voor H. Crespo Inter
64' Tweede gele kaart Inter Tweede gele kaart voor C. Chivu Inter
68' Wissel PSV Wissel O. Bakkal voor J. Kromkamp PSV
69' Wissel Inter Wissel F. Bolzoni voor S. Solari Inter
75' Wissel PSV Wissel I. Aissati voor J. Farfán PSV
79' Gele kaart Inter Gele kaart voor W. Samuel Inter
85' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Culina PSV
92' Rode kaart Inter Rode kaart voor D. Suazo Inter