Nabeschouwing Porto - Schalke 04 (1-0) || Champions League 2007/2008

Woensdag 5 maart 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Porto het woensdag 5 maart 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Schalke 04.

Via de Porto - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Schalke 04 (1-0)

Het Champions League duel tussen Porto en Schalke 04 is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Fucile in de 82e minuut, waardoor Porto met een man minder kwam te staan. In de 86e minuut was het Porto dat via L. López dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Porto - Schalke 04
1
0
LIVE Porto - Schalke 04 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor K. Kuranyi Schalke 04
54' Wissel Porto Wissel M. González voor José Bosingwa Porto
57' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Jones Schalke 04
58' Wissel Porto Wissel E. Farias voor T. Sektioui Porto
65' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor H. Westermann Schalke 04
79' Wissel Schalke 04 Wissel G. Asamoah voor K. Kuranyi Schalke 04
82' Rode kaart Porto Rode kaart voor J. Fucile Porto
86' Doelpunt Porto Doelpunt L. López Porto
97' Wissel Porto Wissel M. Cech voor Raul Meireles Porto
104' Gele kaart Porto Gele kaart voor L. González Porto
111' Wissel Schalke 04 Wissel I. Rakitic voor C. Grossmüller Schalke 04
114' Wissel Schalke 04 Wissel B. Höwedes voor Marcelo Bordon Schalke 04
116' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor L. Kobiashvili Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Schalke 04
Opstellingen Porto - Schalke 04

Voorbeschouwing Porto - Schalke 04

Porto en Schalke 04 spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Schalke 04 in de Champions League vond plaats op 19 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Schalke 04. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Schalke 04 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Porto te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Porto. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.