Nabeschouwing Roma - Sporting CP (2-1) || Champions League 2007/2008

Dinsdag 23 oktober 2007 - 20:45 uur

In de Champions League 2007/2008 neemt Roma het dinsdag 23 oktober 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting CP.

Via de Roma - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Sporting CP (2-1)

Het Champions League duel tussen Roma en Sporting CP is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Juan. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Sporting CP dat via Liédson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Vucinic dacht na 69 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Sporting CP
2
1
LIVE Roma - Sporting CP 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Roma Doelpunt Juan Roma
18' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Liédson Sporting CP
35' Wissel Roma Wissel M. Vucinic voor F. Totti Roma
44' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Cassetti Roma
48' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Tonel Sporting CP
69' Doelpunt Roma Doelpunt M. Vucinic Roma
70' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Vucinic Roma
70' Wissel Roma Wissel M. Brighi voor L. Giuly Roma
70' Wissel Sporting CP Wissel C. Paredes voor S. Vukcevic Sporting CP
77' Wissel Sporting CP Wissel M. Purovic voor Ronny Sporting CP
80' Wissel Sporting CP Wissel Celsinho voor M. Izmailov Sporting CP
86' Wissel Roma Wissel Cicinho voor Mancini Roma
87' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor João Moutinho Sporting CP
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor Juan Roma