Nabeschouwing AaB - Modrica (5-0) || Champions League 2008/2009

Woensdag 30 juli 2008 - 20:00 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt AaB het woensdag 30 juli 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Modrica.

Via de AaB - Modrica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AaB - Modrica (5-0)

Het Champions League duel tussen AaB en Modrica is geëindigd in een 5-0 overwinning voor AaB. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht AaB op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Johansson. Helaas voor AaB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het AaB dat via M. Jakobsen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Bræmer dacht na 44 minuten te scoren voor AaB, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde AaB via A. Due, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist AaB via Cacá de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AaB - Modrica
5
0
LIVE AaB - Modrica 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AaB - Modrica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt AaB Doelpunt A. Johansson AaB
25' Gele kaart Modrica Gele kaart voor S. Vasic Modrica
41' Doelpunt AaB Doelpunt M. Jakobsen AaB
44' Doelpunt AaB Doelpunt S. Bræmer AaB
46' Wissel AaB Wissel L. Nielsen voor K. Bogelund AaB
52' Doelpunt AaB Doelpunt A. Due AaB
61' Wissel Modrica Wissel D. Popovic voor D. Savic Modrica
65' Wissel AaB Wissel P. Kristensen voor M. Jakobsen AaB
70' Wissel AaB Wissel T. Enevoldsen voor A. Due AaB
76' Wissel Modrica Wissel M. Bojic voor J. Stokic Modrica
83' Wissel Modrica Wissel M. Zivkovic voor S. Vasic Modrica
89' Doelpunt AaB Doelpunt Cacá AaB