Nabeschouwing AaB - Villarreal (2-2) || Champions League 2008/2009

Woensdag 5 november 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt AaB het woensdag 5 november 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de AaB - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AaB - Villarreal (2-2)

De Champions League 2008/2009 wedstrijd tussen AaB en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 41e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Rossi. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het AaB dat via J. Curth dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Franco dacht na 75 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde AaB via A. Due, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AaB - Villarreal
2
2
LIVE AaB - Villarreal 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AaB - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Rossi met assist van R. Pires Villarreal
51' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Godín Villarreal
54' Doelpunt AaB Doelpunt J. Curth AaB
62' Wissel Villarreal Wissel Cani voor R. Pires Villarreal
65' Gele kaart AaB Gele kaart voor A. Due AaB
65' Wissel Villarreal Wissel G. Franco voor G. Rossi Villarreal
72' Wissel AaB Wissel M. Saganowski voor J. Curth AaB
75' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Franco met assist van Llorente Villarreal
75' Wissel AaB Wissel L. Nielsen voor K. Bogelund AaB
79' Wissel AaB Wissel K. Risgard voor Cacá AaB
81' Doelpunt AaB Doelpunt A. Due AaB
82' Wissel Villarreal Wissel M. Fernández voor Edmilson Villarreal
90' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Cani Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting AaB - Villarreal
Opstellingen AaB - Villarreal

Voorbeschouwing AaB - Villarreal

AaB en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen AaB en Villarreal in de Champions League vond plaats op 21 oktober 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 1 keer wist de ploeg van AaB te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AaB. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.