Nabeschouwing Anorthosis - Pyunik (1-0) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 15 juli 2008 - 19:00 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Anorthosis het dinsdag 15 juli 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Pyunik.

Via de Anorthosis - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anorthosis - Pyunik (1-0)

Het Champions League duel tussen Anorthosis en Pyunik is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Anorthosis. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 72e minuut dacht Anorthosis op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Frousos. Helaas voor Anorthosis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anorthosis - Pyunik
1
0
LIVE Anorthosis - Pyunik 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anorthosis - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor A. Constantinou Anorthosis
26' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor K. N. Khachatryan Pyunik
34' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor P. Ocokoljic Anorthosis
53' Wissel Pyunik Wissel A. Yuspashyan voor T. Gharabaghtsyan Pyunik
55' Wissel Anorthosis Wissel Fabinho voor K. Tsitaisvili Anorthosis
56' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Artur Yedigaryan Pyunik
58' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor S. Hovsepyan Pyunik
65' Wissel Anorthosis Wissel N. Frousos voor C. Bardon Anorthosis
69' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor G. Meliksetyan Pyunik
71' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor K. Dokhoyan Pyunik
72' Penalty Anorthosis Penalty N. Frousos Anorthosis
76' Wissel Pyunik Wissel H. Chilingaryan voor Artur Yedigaryan Pyunik
80' Wissel Anorthosis Wissel V. Laban voor N. Nicolaou Anorthosis
80' Wissel Pyunik Wissel V. Petrosyan voor H. Mkhitaryan Pyunik