Nabeschouwing Barcelona - Manchester United (2-0) || Champions League 2008/2009

Woensdag 27 mei 2009 - 18:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Barcelona het woensdag 27 mei 2009 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United.

Via de Barcelona - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Manchester United (2-0)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Manchester United is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Etoo. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Manchester United
2
0
LIVE Barcelona - Manchester United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt S. Etoo met assist van Iniesta FC Barcelona
16' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Piqué FC Barcelona
45' Wissel Manchester United Wissel C. Tévez voor Anderson Manchester United
66' Wissel Manchester United Wissel D. Berbatov voor Ji-Sung Park Manchester United
70' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Xavi FC Barcelona
71' Wissel FC Barcelona Wissel S. Keita voor T. Henry FC Barcelona
75' Wissel Manchester United Wissel P. Scholes voor R. Giggs Manchester United
78' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Cristiano Ronaldo Manchester United
80' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor P. Scholes Manchester United
90' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor N. Vidic Manchester United
90' Wissel FC Barcelona Wissel Pedro voor Iniesta FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Manchester United
Opstellingen Barcelona - Manchester United

Voorbeschouwing Barcelona - Manchester United

Barcelona en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Manchester United in de Champions League vond plaats op 29 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Barcelona te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Barcelona. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.