Nabeschouwing Bordeaux - CFR Cluj (1-0) || Champions League 2008/2009

Woensdag 22 oktober 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Bordeaux het woensdag 22 oktober 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj.

Via de Bordeaux - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - CFR Cluj (1-0)

Het Champions League duel tussen Bordeaux en CFR Cluj is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van Ricardo Cadú. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut kreeg E. Trica van CFR Cluj voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor CFR Cluj de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - CFR Cluj
1
0
LIVE Bordeaux - CFR Cluj 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor S. Peralta CFR Cluj
23' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Chalmé Bordeaux
33' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Chamakh Bordeaux
37' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor U. Ramé Bordeaux
42' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Ricardo Cadú CFR Cluj
54' Eigen doelpunt Bordeaux Eigen doelpunt Ricardo Cadú Bordeaux
59' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor J. Culio CFR Cluj
61' Wissel Bordeaux Wissel Wendel voor D. Bellion Bordeaux
61' Wissel Bordeaux Wissel Y. Gouffran voor G. Obertan Bordeaux
68' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor E. Trica CFR Cluj
71' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor G. Muresan CFR Cluj
75' Wissel CFR Cluj Wissel Didi voor S. Dubarbier CFR Cluj
86' Wissel CFR Cluj Wissel E. Koné voor Y. Kone CFR Cluj
90' Tweede gele kaart CFR Cluj Tweede gele kaart voor E. Trica CFR Cluj