Nabeschouwing Bordeaux - Chelsea (1-1) || Champions League 2008/2009

Woensdag 26 november 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Bordeaux het woensdag 26 november 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea.

Via de Bordeaux - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Chelsea (1-1)

De Champions League 2008/2009 wedstrijd tussen Bordeaux en Chelsea geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 60e minuut dacht Chelsea op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Anelka. Helaas voor Chelsea werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Bordeaux dat via A. Diarra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut kreeg F. Lampard van Chelsea voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Chelsea de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Chelsea
1
1
LIVE Bordeaux - Chelsea 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Gourcuff Bordeaux
22' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor J. Terry Chelsea
27' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor F. Lampard Chelsea
30' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Cole Chelsea
55' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Jurietti Bordeaux
60' Doelpunt Chelsea Doelpunt N. Anelka met assist van F. Lampard Chelsea
63' Wissel Chelsea Wissel D. Drogba voor N. Anelka Chelsea
67' Wissel Bordeaux Wissel F. Cavenaghi voor Y. Gouffran Bordeaux
68' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor J. Cole Chelsea
75' Wissel Bordeaux Wissel G. Obertan voor Wendel Bordeaux
83' Doelpunt Bordeaux Doelpunt A. Diarra met assist van Y. Gourcuff Bordeaux
84' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Chamakh Bordeaux
85' Wissel Chelsea Wissel Paulo Ferreira voor J. Cole Chelsea
86' Tweede gele kaart Chelsea Tweede gele kaart voor F. Lampard Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Chelsea
Opstellingen Bordeaux - Chelsea

Voorbeschouwing Bordeaux - Chelsea

Bordeaux en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Chelsea in de Champions League vond plaats op 16 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bordeaux te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bordeaux. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.