Nabeschouwing Dynamo Kiev - Fenerbahçe (1-0) || Champions League 2008/2009

Woensdag 10 december 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Dynamo Kiev het woensdag 10 december 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Dynamo Kiev - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Fenerbahçe (1-0)

Het Champions League duel tussen Dynamo Kiev en Fenerbahçe is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 20e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Eremenko. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut moest C. Maldonado van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Fenerbahçe verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Fenerbahçe
1
0
LIVE Dynamo Kiev - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt R. Eremenko met assist van A. Milevskiy Dynamo Kyiv
45' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Asatiani voor F. Cernat Dynamo Kyiv
52' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor M. Asatiani Dynamo Kyiv
56' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor T. Mikhalik Dynamo Kyiv
56' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Kravets voor I. Bangoura Dynamo Kyiv
59' Wissel Fenerbahçe Wissel C. Maldonado voor S. Sahin Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Bilgin voor Alex Fenerbahçe
73' Wissel Fenerbahçe Wissel I. Parlak voor U. Boral Fenerbahçe
79' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Kravets Dynamo Kyiv
83' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor I. Parlak Fenerbahçe
90' Rode kaart Fenerbahçe Rode kaart voor C. Maldonado Fenerbahçe
90' Wissel Dynamo Kyiv Wissel R. Zozulya voor A. Kravets Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Fenerbahçe
Opstellingen Dynamo Kiev - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Fenerbahçe

Dynamo Kiev en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Fenerbahçe in de Champions League vond plaats op 30 september 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Dynamo Kiev favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Fenerbahçe slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.