Nabeschouwing Fiorentina - Slavia Praag (2-0) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 12 augustus 2008 - 20:45 uur



In de Champions League 2008/2009 neemt Fiorentina het dinsdag 12 augustus 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag.

Via de Fiorentina - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Slavia Praag (2-0)

Het Champions League duel tussen Fiorentina en Slavia Praag is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mutu. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Fiorentina dat via A. Gilardino dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Slavia Praag
Goals
2
0
LIVE Fiorentina - Slavia Praag 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Mutu Fiorentina
53' Wissel Slavia Praha Wissel T. Belaid voor T. Gebre Selassie Slavia Praha
57' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Gilardino Fiorentina
60' Wissel Slavia Praha Wissel T. Necid voor M. Jarolim Slavia Praha
62' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor T. Belaid Slavia Praha
64' Wissel Fiorentina Wissel S. Almirón voor J. Vargas Fiorentina
73' Wissel Slavia Praha Wissel M. Krajcik voor P. Janda Slavia Praha
76' Wissel Fiorentina Wissel P. Osvaldo voor A. Mutu Fiorentina
76' Wissel Fiorentina Wissel G. Pazzini voor A. Gilardino Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Slavia Praag
Opstellingen Fiorentina - Slavia Praag

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fiorentina - Slavia Praag

Fiorentina en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Slavia Praag elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 0
Winst Slavia Praag 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Fiorentina - Slavia Praag Opstelling Fiorentina Opstelling Slavia Praag Live Fiorentina - Slavia Praag Live Fiorentina - Slavia Praag kijken Fiorentina - Slavia Praag kijken Live Fiorentina - Slavia Praag stream Fiorentina - Slavia Praag Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Slavia Praag Uitslag Fiorentina - Slavia Praag Statistieken Fiorentina - Slavia Praag Champions League 2008/2009 Fiorentina - Slavia Praag wedden Fiorentina - Slavia Praag gokken Fiorentina - Slavia Praag Unibet